Päiväkoti Valonan esiopetusryhmän ensimmäinen syksy luonto- ja ympäristöpainotteisena on takana. Sekä lapsilta että vanhemmilta saatu palaute on ollut innostunutta ja kiittävää. Luontoeskariimme osallistuu kuluvana kautena lapsia Järvenpäästä, Tuusulasta, Vantaalta ja Sipoosta. Noudatamme Järvenpään kaupungin esiopetuksen suunnitelmaa, johon oman lisätvistinsä tuo lähiluonnossa liikkuminen tutkien ja oppien.  Esiopetuksestamme vastaa kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa.

Syksyn esiopetukseen ilmoittautuminen käynnistyy tammikuussa 2019. Esiopetusryhmämme koko on 14; osa paikoista täyttyy ”omista” jatkavista lapsistamme. Voit ilmoittaa lapsesi Päiväkoti Valonan esiopetukseen Järvenpään kaupungin sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta heti kun kaupungilta on tullut postia esiopetukseen ilmoittautumisesta. Myös lähikuntien lapset voidaan ilmoittaa Valonan esiopetukseen oman kunnan esiopetukseen ilmoittautumisen kautta. Muistathan lisäksi lähettää Valonan oman sähköisen päivähoitohakemuksen osoitteessa valonahyvinvointi.fi/paivakoti.

Tervetuloa vaikka koko perhe tutustumaan! Voit mainiosti varata tutustumiskäynnin päiväkotiimme ennen hakemuksen jättämistä. Sovi aika: Riitta Olander, p. 040 579 8373. Vastaamme mielellämme kaikkiin mieleen tuleviin kysymyksiin.

Tutustu Päiväkoti Valonan sivuihin valonahyvinvointi.fi/paivakoti