Päiväkoti Valonan esiopetusryhmän koko kaksinkertaistui syksyllä 2018, ja samalla starttasi ryhmän ensimmäinen luontoon ja ympäristöön painottuva lukuvuosi. Luontoeskariimme osallistuu kuluvana kautena lapsia Järvenpäästä, Tuusulasta, Vantaalta ja Sipoosta. Noudatamme Järvenpään kaupungin esiopetuksen suunnitelmaa, johon oman lisävärinsä tuo lähiluonnossa liikkuminen seikkaillen ja oppien. 14 hengen esiopetusryhmästämme vastaa kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa.

Sekä lapsilta että vanhemmilta saatu palaute on ollut innostunutta ja kiittävää. Nykyisten eskarilaisten äitien ja isien kommentteja:

”Huikean upea päiväkoti, jossa jokainen päivä on seikkailu! Laiskasta liikkujasta tuli luonnosta kiinnostunut reppureissaaja.”

”Meidän perheelle esikoulupaikka Valonasta oli lottovoitto! Ammattitaitoinen henkilökunta on täyttä kultaa! Lapsestamme ihanaa on, kun eskariin saa joskus ottaa leluja :)”

”Päiväkoti ja esikoulu Valonassa ei tehnyt sen vähempää kuin palautti uskoni siihen, että on vielä toimijoita ja ihmisiä, jotka todella tekevät työtä suurella sydämellä ja ammattitaidolla lapsen parasta ajatellen.

Lapsemme ovat oppineet hyveitä, tunteiden sanoittamista ja toisten tunteiden huomioimista. He ovat liikkuneet luonnossa päivittäin, retkeilleet, tutustuneet kirjallisuuteen, maalanneet, nikkaroineet, urheilleet ja vaikka mitä. Mutta mikä parasta, heillä on aina ollut lähellä hyvä aikuinen, joka välittää.”

Syksyn 2019 esiopetukseen ilmoittautuminen. Esiopetusryhmämme koko on 14. Osa paikoista täyttyy ”omista” jatkavista lapsistamme, mutta vielä ensi syksynä mukaan mahtuu muutamia uusiakin. Voit ilmoittaa lapsesi Päiväkoti Valonan esiopetukseen Järvenpään kaupungin sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Myös lähikuntien lapset voidaan ilmoittaa Valonan esiopetukseen oman kunnan esiopetukseen ilmoittautumisen kautta. Muistathan lisäksi lähettää Valonan oman sähköisen päivähoitohakemuksen osoitteessa valonahyvinvointi.fi/paivakoti.

Myös mahdollisille pikkusiskoille- ja veljille on päiväkodin puolelle vapautumassa tilaa syksylle 2019.

Tervetuloa tutustumaan!

Voit mainiosti varata tutustumiskäynnin sopivalle ajalle ennen hakemuksen jättämistä: Riitta Olander, p. 040 579 8373. Vastaamme mielellämme kaikkiin mieleen tuleviin kysymyksiin.

Tutustu Päiväkoti Valonan sivuihin ja mm. palvelusetelimahdollisuuteen valonahyvinvointi.fi/paivakoti