VALONA LAPSI- JA PERHEPALVELUT

Kasvun tukena.

HYVÄÄ ARKEA LAPSILLE JA PERHEILLE

Luonto- ja ilmaisupedagogiikkaan painottunut, kodikas ja yksilöllistä hoitoa tarjoava Päiväkoti Valona sijaitsee Järvenpäässä, Tuusulanjärven rannalla. Päiväkodissa on 56 kokopäiväistä hoitopaikkaa ja esiopetusmahdollisuus.  Päiväkodin rooli Seurakuntaopiston opetuspäiväkotina tuo lasten arkeen hauskaa lisäväriä esimerkiksi musiikkituokioiden, taidekerhon ja liikuntatempausten muodossa.

Valona Lapsi- ja perhepalvelujen lastensuojelulliset yksiköt sijaitsevat Savossa ja Keski-Suomessa. Lastenkoti Valona on toiminut Pieksämäen keskustan tuntumassa Seurakuntaopiston kampuksella Lastenkoti Ruusun nimellä vuodesta 2002 alkaen. Viime vuosina toiminta on laajentunut matalan kynnyksen perhekuntoutus- ja avopalveluihin. Perhekuntoutus Valona toimii Pieksämäen Naarajärvellä ja Valonan Avopalvelut Naarajärveltä, Jyväskylästä ja Mikkelistä käsin.

Laatulupauksemme

Toimimme lapsi- ja perhekeskeisesti sekä muutoshakuisesti. Asiakaslähtöinen kohtaaminen ja vastuulliseen arkeen tukeminen kuvaavat palvelujemme sisältöä. Työn kehittäminen ja kouluttautuminen on meille tärkeää muuttuvissa palvelutarpeissa. Räätälöimme palvelut yksilöllisesti ja olemme luotettava kumppani.

Ota yhteyttä!

  • Päiväkoti Valona, Riitta Olander, 040 579 8373
  • Valona Lapsi- ja perhepalvelut, Susanna Pirttiaho, p. 040 529 6699