Usein kysyttyä

Tältä sivulta löydät vastaukset useimpiin huoltajia kiinnostaviin kysymyksiin. Jos haluat lisätietoja, soita tai lähetä sähköpostia.

Päiväkoti Valonan aukioloajat

Päiväkotimme on avoinna arkipäivisin klo 7 – 17.

Joulun ja uudenvuoden välipäivinä sekä loma-aikana heinäkuussa päiväkoti on suljettu, toiminta on supistettua tai varahoito järjestetään yhteistyössä jonkun muun alueen yksityisen päiväkodin kanssa.

Hoitomaksut

Toimimme Järvenpäässä palvelusetelipäiväkotina. Myös lähikunnista on mahdollista hakeutua asiakkaaksemme joko yksityisen hoidon tuella tai palvelusetelillä.  Palveluseteliasiakkaille asiakasmaksumme on maksimissaan 30 € enemmän kuin kunnallisessa päiväkodissa. Pienin perittävä kuukausimaksu on 30 €/kk ja suurin 346€/kk.

Sisarusalennus ns. päiväkodin lisämaksusta on 10 €/kk perheen toisesta lapsesta alkaen.

Lisää tietoa palvelusetelistä ja sen hakemisesta löydät Järvenpään kaupungin nettisivuilta.

Haku Päiväkoti Valonan esiopetukseen ja varhaiskasvatukseen

Esiopetukseen ilmoittautuminen:  Luonto- ja ympäristöpainotteisessa esiopetuksessamme on yhteensä 14 paikkaa.  Voit hakea Valonan esiopetuspaikkaa Järvenpään kaupungin sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Haku varhaiskasvatukseen: Tilanne elää välillä nopeastikin, joten ajan tasalla olevaa jonotilannetta ja mahdollisia vapautuvia paikkoja kannattaa tiedustella. Soita ja tule tutustumaan, p. 040 579 8373. Täytä sähköinen hakulomake.

Olemme osa Valona-hyvinvointipalveluja

Yksityinen Päiväkoti Valona sijaitsee Seurakuntaopiston kampusalueella Järvenpäässä. Päiväkoti on osa Valona-hyvinvointipalveluja. Sen ylläpitäjä on Kirkkopalvelut ry, joka järjestää Seurakuntaopistossa laajaa toisen asteen koulutusta mm. sosiaali- ja terveysalan tuleville ammattilaisille. Päiväkoti toimii myös oppilaitoksen opetuspäiväkotina.