YKSILÖLLISTÄ PÄIVÄHOITOA VIIHTYISÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ

Järvenpäässä sijaitsevassa, hiljattain uudistuneessa ja laajentuneessa yksityisessä Päiväkoti Valonassa on 63 kokopäiväistä hoitopaikkaa 1–6-vuotiaille lapsille sekä esiopetusmahdollisuus. Syksyllä 2018 Valonassa on aloittanut luonto- ja ympäristöpainotteinen eskariryhmä. Laajentumisten jälkeenkin yksi valteistamme on pienuus. Lapset toimivat kodikkaissa kotipesäryhmissä, joissa jokainen huomioidaan yksilönä. Meillä on aina riittävä määrä aikuisia, joilla on aikaa ja tahtoa olla rauhassa läsnä lapsesi arjessa pelaten, lukien, leikkien ja touhuten.

Painotamme varhaiskasvatuksessamme luonto- ja ympäristöpedagogiikkaa. Jo päiväkodin sijainti Tuusulanjärven vehmaissa rantamaisemissa houkuttelee ulkoilmaelämään ja luonnon ympärivuotiseen tutkiskeluun.

Lokakuuhun 2017 asti meidät tunnettiin nimellä Päiväkoti Satakieli.

Tervetuloa tutustumaan Päiväkoti Valonan arkeen

Varaa sinulle parhaiten sopiva aika ja tule käymään. Soita Riitta Olanderille, p. 040 579 8373, tai lähetä sähköpostia: paivakoti@valonahyvinvointi.fi.

Katso Päiväkoti Valonan esittelyvideo.

Päiväkoti Valona tarjoaa asiakasperheilleen mahdollisuuden vanhemmuuden tueksi kehitettyyn OIVA-työskentelyyn. Katso Oivan esittelyvideo.