PÄIVÄKOTI VALONA

Rentoja ja leppoisia lapsuuspäiviä luonnon keskellä.

YKSILÖLLISTÄ PÄIVÄHOITOA & ESIOPETUSTA VIIHTYISÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ

Järvenpäässä sijaitsevassa, täysin uudistuneessa ja laajentuneessa yksityisessä Päiväkoti Valonassa on 63 kokopäiväistä hoitopaikkaa 1–6-vuotiaille lapsille sekä esiopetusmahdollisuus. Laajentumisten jälkeenkin yksi valteistamme on pienuus. Lapset toimivat kodikkaissa kotipesäryhmissä, joissa jokainen huomioidaan yksilönä. Meillä on aina riittävä määrä aikuisia, joilla on aikaa ja tahtoa olla rauhassa läsnä lapsesi arjessa pelaten, lukien, leikkien ja touhuten.

Painotamme varhaiskasvatuksessamme luonto- ja ympäristöpedagogiikkaa. Jo päiväkodin sijainti Tuusulanjärven vehmaissa rantamaisemissa houkuttelee ulkoilmaelämään ja luonnon ympärivuotiseen tutkiskeluun. Syksyllä 2018 Valonassa aloittanut luonto- ja ympäristöpainotteinen eskariryhmä reppureissailee lyhemmillä ja pidemmillä luontoseikkailuillaan päivittäin. 14 hengen ryhmää ohjaa kaksi lastentarhanopettajaa.

Osana laajempaa Valona-hyvinvoinnin lapsi- ja perhepalvelua pystymme tuottamaan perheidemme tueksi myös lisäpalveluja. Asiakasperheillämme on halutessaan mahdollisuus osallistua vanhemmuuden tueksi kehitettyyn maksuttomaan OIVA-työskentelyyn, joka on kerännyt loistavaa palautetta. Katso Oivan esittelyvideo.

Valona-hyvinvoinnille myönnettiin vuonna 2018 Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

Tervetuloa tutustumaan Päiväkoti Valonan arkeen

Varaa tutustumisaika soittamalla Riitta Olanderille, p. 040 579 8373, tai lähetä sähköpostia: paivakoti@valonahyvinvointi.fi.

Katso Päiväkoti Valonan esittelyvideo.

Lapsemme-lehden toimittaja vieraili päiväkodissamme keväällä 2019 tekemässä juttua arjestamme. Tuoreen jutun voit lukea tästä (Lapsemme 2/2019/toukokuu)