Perhekuntoutus Valonan uudet toimitilat sijaitsevat Pieksämäellä, Seurakuntaopiston kampuksen rivitaloalueella. Kuntoutukseen tulevat perheet asuvat kuntoutuksen ajan omissa rivitaloasunnoissaan. Asuntoja ja asiakaspaikkoja on yhtä aikaa kaikkiaan neljälle perheelle. Toiminta on edelleen laitosmuotoista perhekuntoutusta ja vanha tuttu henkilökunta on paikalla vuorokauden ympäri. Yksikön johtajana on aloittanut 1.8.2018 aiemmin vastaavana ohjaajana toiminut Anne Peltonen.

Perhekuntoutus Valonan toiminta keskittyy jatkossakin perheiden arjen pulmien ja kasvatushaasteiden ratkaisemiseen sekä perhetilanteen selvittelyyn ja sen pohjalta toteutettavaan kuntoutukseen. Yhteisöllisyys ja vertaistuki ovat edelleen keskeisiä elementtejä. Sijainti kampusalueella mahdollistaa entistä tiiviimmän yhteistyön alueen oppilaitosten (mm. Seurakuntaopisto, DIAK) kanssa. AMK-opiskelijat ja lasten ja nuorten ohjauksen ammattilaisiksi kouluttautujat tulevatkin olemaan osa Perhekuntoutus Valonan arkea.

Toiminnasta ja asiakaspaikkatilanteesta voit kysyä lisää Anne Peltoselta joko puhelimitse         p. 040 572 9317 tai sähköpostitse anne.peltonen@valonahyvinvointi.fi