Kirkkopalvelujen sosiaali- ja hyvinvointipalvelut ovat toimineet saman nimen alla 1.11.2017 alkaen. Entiset Lapsi- ja perhepalvelukeskus Ruusu, Koivurannan palvelukeskus ja Päiväkoti Satakieli toimivat kaikki osana Valona-hyvinvointia.

Valona-hyvinvoinnissa halutaan palvella vauvasta vaariin ja kehittää palveluja koko elämänkaari huomioiden.  Valona Lapsi- ja perhepalvelut tuottavat laadukkaita varhaiskasvatus- ja lastensuojelupalveluja

  • Päiväkoti Valona tarjoaa varhaiskasvatusta ja esiopetusta Järvenpäässä
  • Lastenkoti Valona palvelee sijaishuollossa olevia lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään Pieksämäellä.

Hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille tarjoaa Pieksämäellä sijaitseva Valona Vanhuspalvelut. Olemme myös yksi Kelan valitsemista NUOTTI-valmennuksen palveluntuottajista Etelä-Savon alueella.

Valona-hyvinvointipalvelujen ylläpitäjä on Kirkkopalvelut ry.

Teemme työtä paremman arjen puolesta!

Kirkkopalvelut – yhdessä hyvää

Valona-hyvinvoinnin omistaja Kirkkopalvelut ry on valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, joka haluaa koota ihmiset kirkossa ja yhteiskunnassa etsimään yhteistä hyvää.

Valona-hyvinvoinnin sosiaalipalvelujen ohella Kirkkopalvelut organisoi Yhteisvastuukeräyksen, Kotimaanapu-hyvätekeväisyyspalvelun sekä Vapaaehtoistyö.fi-palvelun, järjestää Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa. Kirkkopalveluihin kuuluva STEP-koulutus tarjoaa koulutuspalveluja viidellä kampuksella 2 500 opiskelijalle. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys.

Kirkkopalvelujen toimintaa ohjaavat arvot usko, toivo ja rakkaus sekä avara kansankirkollisuus, rohkea yhteiskuntavastuu ja palveleva lähimmäisenrakkaus.