Valona-hyvinvoinnin Pieksämäellä sijaitsevat yksiköt tarjoavat laadukasta palveluaan myös ympäristön asukkaille.

Lastenkoti Valona palvelee sijaishuollossa olevia lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään. Olemme myös yksi Kelan valitsemista NUOTTI-valmennuksen palveluntuottajista Etelä-Savon alueella. Hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille tarjoaa Valona Vanhuspalvelut. 

Valona-hyvinvointipalvelujen ylläpitäjä on Kirkkopalvelut ry.

Teemme työtä paremman arjen puolesta!

Kirkkopalvelut – yhteisen hyvän rakentaja

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja, hyväntekeväisyystoimija sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö.

Kirkkopalvelujen omistama STEP-koulutus tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle ja on Suomen suurin vapaan sivistystyön tarjoaja. Valona-hyvinvointi palvelee lastensuojelu- ja vanhuspalveluilla. Organisoimme Yhteisvastuukeräyksen sekä Kotimaanapu-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Lisäksi järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa. Meillä on monipuolista hanke- ja kehittämistyötä. Kirkkopalvelujen omistama Sacrum-Kotimaa Oy on merkityksellisen median ja kirkkotarvikkeiden tuottaja.

Kirkkopalvelujen toimintaa ohjaavat arvot usko, toivo ja rakkaus sekä avara kansankirkollisuus, rohkea yhteiskuntavastuu ja palveleva lähimmäisenrakkaus.