Valona Vanhuspalveluissa on eletty jouluisissa tunnelmissa pitkin kulunutta joulukuuta. Heti alkajaisiksi vietettiin 1.12.  pikkujouluja leipomisen ja kahvittelun merkeissä.

Itsenäisyyspäivää juhlistettiin totuttuun tapaan 6.12. Perinteisesti itsenäisyyspäivän kakkukahvit ovat koonneet paikalle myös suuren joukon asukkaiden omaisia. Näin korona-aikana kahvit juotiin yksikön väen kesken.

Yksikön johtaja Maarit Säntti piti juhlapuheen, jonka jälkeen laulettiin Maamme-laulu ja nostettiin maljat itsenäiselle Suomelle. Maarit muistutti juhlapuheessaan Lotta Svärd -järjestön 100-vuotisjuhlavuodesta. Hän onnitteli ansiomerkin saaneita talon asukkaita, jotka ovat aikanaan toimineet pikkulottina.

Elävästä musiikista päästiin nauttimaan 8.12. Sanna ja Rami Hirvosen tahdittamana laitettiin jalalla koreasti.

Korona luo varjoaan tämänkin joulun ylle ja vaikuttaa monella tapaa yksikön arkeen ja juhlaan. Jouluvieraat ovat taloon lämpimästi tervetulleita. Erityistä huomiota tulee kuitenkin kiinnittää siihen, että vierailulle tullaan vain terveenä. Hygienia- ja turvaohjeita tarkoin noudattamalla selviämme tästäkin ajasta aikanaan eteenpäin!