Päiväkoti Valona on vakiinnuttanut paikkansa Järvenpäässä, ja kysyntä luonto- ja ympäristöpainotteisille varhaiskasvatus- ja esiopetuspalveluillemme on ollut vilkasta. Päiväkoti on asiakasperheidensä parissa hyvin pidetty ja vaihtuvuutta on melko vähän. Valtaosa lapsista jatkaa Valonassa kouluikään asti. Myös uusia nuorempia tulijoita olisi enemmän kuin tällä hetkellä voidaan ottaa vastaan.

Vastauksena kasvaneeseen kysyntään olemme laajentaneet esiopetustilojamme ja pystymme tarjoamaan vielä muutamia paikkoja syksyllä käynnistyvään luonto- ja ympäristöpainotteiseen esiopetusryhmäämme. 14 lapsen esiopetusryhmässä työskentelee kaksi lastentarhanopettajaa.

Valonan esiopetuksessa korostuu vahvasti luonnossa liikkuminen, luonnon ja ympäristön kunnioittaminen sekä kestävä kehitys. Osa opetuksesta tapahtuu lähiluonnossa ilmiöpohjaisena oppimisena. Noudatamamme Järvenpään kaupungin esiopetuksen opetussuunnitelmaa.

Toimintamme laajentuessa meillä on vapaana vielä muutama esiopetuspaikka luonnon ja ympäristön tutkimisesta kiinnostuneelle esikoululaiselle. Lue lisää Päiväkoti Valonan sivuilta. Yhteydenotot ja paikkatiedustelut: Riitta Olander, p. 040 579 8373.