Järvenpään kaupunki keräsi marraskuussa palautetta varhaiskasvatuspalveluistaan. Asiakastyytyväisyyskysely suunnattiin sekä yksityisessä että julkisessa varhaiskasvatuksessa olevien lasten vanhemmille ja huoltajille. Kyselyyn vastasi kaikkiaan 603 vastaajaa.

Päiväkoti Valonan osalta kyselyyn vastasi 23 vanhempaa. Iloksemme saatoimme todeta, että kaikki vastaajat ovat olleet tyytyväisiä saatuaan lapselleen hoitopaikaksi Päiväkoti Valonan. Erityisesti vanhemmat kiittelivät toiminnan monipuolisuutta ja lähiympäristön huomioimista toiminnassa sekä kasvattajien lämmintä ja ymmärtävää suhtautumista lapsiin. Kaikkiaan varhaiskasvatuksen toimintaa arvioivia väittämiä oli kyselyssä yhdeksän. Kaikkien näiden väittämien keskiarvo Päiväkoti Valonan osalta oli asteikolla yhdestä viiteen 4,7.

Päiväkodin ja vanhempien välinen yhteistyö arvioitiin niinikään lähes viiden pisteen arvoiseksi, kuten myös lapsen varhaiskasvatussuunnitelmassa sovittujen asioiden toteutuminen. Hyvillä mielin jatkamme arkista aherrustamme, jotta jatkossakin ”Valona on maailman paras päiväkoti, jossa lasten etu ja hyvinvointi on aina etusijalla.”

Tervetuloa tutustumaan!

2019 joulukuussa  3-5-vuotiaiden ryhmässä  on kaksi vapaata paikkaa. Syksyksi 2020 vapautuu useita paikkoja lasten siirtyessä eskariin. Myös esiopetukseen mahtuu syksyllä 2020 muutama uusi eskarilainen. Jonoon kannattaa ilmoittautua heti  alkuvuodesta.

Varaa sopiva aika ja tule tutustumaan! Soita Riitta Olanderille, p. 040 579 8373, tai lähetä sähköpostia: paivakoti@valonahyvinvointi.fi.