Oletko kiinnostunut haasteellisesta työstä lasten ja nuorten kanssa? Tule osaksi Pieksämäellä sijaitsevan Lastenkoti Valonan tiimiä! Haemme kahta ohjaajaa vakituisiin työsuhteisiin Vastaanotto-osastolle iltapainotteiseen kolmivuorotyöhön. Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan.

Edellytämme ensisijaisesti sosiaali- terveys- tai kasvatusalan AMK-tutkintoa tai vastaavaa opistoasteen tutkintoa. Lastensuojelun sijaishuollon tuntemus ja työkokemus luetaan eduksi.

Kysy lisää ja hae 23.9.2018 mennessä: mika.weissmann@valonahyvinvointi.fi

 

Vuonna 2011 perustettu Perhekuntoutus Valona on juuri muuttanut uusiin toimitiloihin Seurakuntaopiston Pieksämäen kampukselle. Innovatiivinen työyhteisö hakee riveihinsä täydennystä ohjaajan toimivapaan ajaksi. Määräaikainen työsuhde täytetään heti tai sopimuksen mukaan ja se kestää 30.11.2019 saakka. Työ on kolmivuorotyötä.

Koulutusvaatimuksena on ensisijaisesti sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan AMK-tutkinto tai vastaava. Edellytämme myös aiempaa työkokemusta lastensuojelusta. Jos kiinnostuit, lisätietoja antaa ja hakemuksia vastaanottaa 5.9.2018 mennessä anne.peltonen@valonahyvinvointi.fi

 

Haemme Valona-hyvinvoinnin avopalveluihin Mikkeliin kolmatta perheohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Perheohjaajana työskentelet pääsääntöisesti perheiden kotona. Työ on kaksivuorotyötä ja painottuu iltapäiviin ja iltoihin. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Tehtävä täytetään heti tai sopimuksen mukaan.

Jos olet kiinnostunut itsenäisestä ja monipuolisesta työstä lasten ja perheiden parissa ja sinulla on sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan AMK-tasoinen tutkinto sekä työkokemusta lastensuojelusta, kysy lisää tai lähetä hakemuksesi CV:n kera 5.9.2018 mennessä osoitteeseen tanja.rissanen@valonahyvinvointi.fi

 

Kaikissa tehtävissä palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti. Tehtäviin valittujen on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.