VALONA VANHUS­PALVELUT

Hyvää hoivaa ja kodikkuutta.

IKÄIHMISEN LAADUKKAAN ARJEN PUOLESTA

Pieksämäen keskustan tuntumassa sijaitseva Valona Vanhuspalvelut tarjoaa  ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa ikäihmisille. Meiltä asiakas voi saada tarpeensa mukaan lyhytaikaista hoitoa tai koko loppuelämän kestävän hoivan, huolenpidon ja asumispalvelut. Hyvän arjen lähtökohtana on asiakkaan tarpeista ja toiveista koottu palvelukokonaisuus.

Valona Vanhuspalveluilla on 65 tehostetun palveluasumisen paikkaa, joita tarjoamme kunnille ja yksityishenkilöille. Osa paikoista on intervallipaikkoja.

Valona Vanhuspalvelujen toiminta pohjautuu kristillisiin arvoihin. Lähtökohtana on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, jota moniammatillinen, motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa ympäri vuorokauden.

Valona-hyvinvoinnilla on Yhteiskunnallisen Yrityksen merkki. Toiminnan tavoitteena on yhteiskunnallisen hyvän ja kestävän hyvinvoinnin rakentaminen.

Näin pääset tehostetun palveluasumisen piiriin

Ota yhteyttä omaan kotikuntaasi. Voit kysyä lisää Valona Vanhuspalveluista puh. 0400 741 262 tai lähettämällä yhteydenottolomakkeen.

Paikkatiedustelu tai yhteydenottopyyntö

  • Tähän voit halutessasi kuvailla tarkemmin asiaasi
  • Napauta vielä ruksia yllä ennen lähetystä, kiitos! Se suojaa meitä roskapostilta.