VALONA VANHUSPALVELUT

"Hyvä päivä tänään."

IKÄIHMISEN LAADUKKAAN ARJEN PUOLESTA

Pieksämäen keskustan tuntumassa sijaitseva Valona Vanhuspalvelut tarjoaa  ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa ikäihmisille. Meiltä asiakas voi saada tarpeensa mukaan lyhytaikaista hoitoa tai koko loppuelämän kestävän hoivan, huolenpidon ja asumispalvelut. Hyvän arjen lähtökohtana on asiakkaan tarpeista ja toiveista koottu palvelukokonaisuus.

Valona Vanhuspalveluilla on 65 tehostetun palveluasumisen paikkaa, joita tarjoamme kunnille ja yksityishenkilöille. Paikoista viisi on intervallipaikkoja.

Valona Vanhuspalvelujen toiminta pohjautuu kristillisiin arvoihin. Lähtökohtana on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, jota moniammatillinen, motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa ympäri vuorokauden.

Lokakuuhun 2017 asti toimimme nimellä Koivurannan palvelukeskus. Hyvä hoivamme on saanut maanlaajuista tunnustusta.

Pieksämäen lisäksi teemme yhteistyötä Mikkelin ja Jyväskylän kanssa ja olemme heidän hyväksymänsä vanhustenhuollon palveluseteliyritys. Lisäksi tarjoamme ajoittain tehostettua palveluasumista itsemaksaville asiakkaille.

Näin pääset tehostetun palveluasumisen piiriin

Ota yhteyttä omaan kotikuntaasi. Voit kysyä lisää Valona vanhuspalveluista puh. 0400 741 262 tai lähettämällä yhteydenottolomakkeen.

Paikkatiedustelu tai yhteydenottopyyntö

  • Tähän voit halutessasi kuvailla tarkemmin asiaasi
  • Napauta vielä ruksia yllä ennen lähetystä, kiitos! Se suojaa meitä roskapostilta.